ماشین ابزار
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان cnc و آدرس controllercnc.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





پی ال سی های PLC500N series نسل دوم پی ال سی های شركت كنترنیك ایران از سال ۱۳۸۷ به بازار معرفی شده است ، در طراحی این محصول از آخرین دستآورد های تكنولوژی های جدید در زمینه سخت افزار و نرم افزار استفاده شده است.

بیش از دو دهه از  تولید نخستین پی ال سی ایرانی كنترنیك گذشته و باید اعتراف نمود این شركت پیشرفت قابل توجه ای داشته است ، و البته این پیشرفت نیاز به حمایت دارد و باید توجه داشت اولین گام در این حمایت را استفاده كنندگان و متخصصان بر میدارن ، در این پست من سعی دارم تا شما دوستان را با پی ال سی های PLC500N این شركت آشنا كنم وبلاگ ها و سایت های زیادی اقدام به معرفی این پی ال سی ها نموده اند و در نهایت همان اطلاعاتی كه در سایت شركت وجود دارد را به انتشار گذاشته اند.

لطفا به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب

سرو موتور

 

 

در کاربردهای مـدرن ، واژه سرو یا مکانیــسم سرو به یک سیستم کنـترلی فیدبک که متغیر کنترل شونده ، موقعیت یا مشتق موقعیت مکانیکی به عنوان سرعت و شتاب است، محدود می شود.
یک سیستم کنترلی فیدبک ، سیـستم کنـترلی است که به نگهـداشتن یک رابطه مفروض بین یک کمیت کنـترل شده و یک کمیـت مرجع ، با مقایسه توابع آنها و اسـتفاده از اختلاف به عنوان وسیله کنترل منجر می شود.


سیستم کنـترلی فیدبک الکتریکی ، عموما برای کار به انرژی الکتـریکی تکیه می کند . مشخصـات مهمی که معمولا برای چنین کنترلی مورد نیاز است ، عبارتند از :

1- پاسخ سریع ،
2- دقت بالا ،
3- کنترل بدون مراقبت و
4- کارکرد از راه دور .



 

لطفا به ادمه مطلب بروید.... 

 




ادامه مطلب
[ یک شنبه 13 بهمن 1392برچسب: سرو موتور, سروو ,درایو, ] [ 16:57 ] [ نویسنده ]

سیر تكاملی ژنراتورهای سنكرون

تاریخچه

ژنراتور سنكرون تاریخچه‌ای بیش از صد سال دارد. اولین تحولات ژنراتور سنكرون در دهه 1880 رخ داد. در نمونه‌های اولیه مانند ماشین جریان مستقیم، روی آرمیچر گردان یك یا دو جفت سیم‌پیچ وجود داشت كه انتهای آنها به حلقه‌های لغزان متصل می‌شد و قطبهای ثابت روی استاتور، میدان تحریك را تامین می‌كردند. به این طرح اصطلاحاً قطب خارجی می‌گفتند. در سالهای بعد نمونه دیگری كه در آن محل قرار گرفتن میدان و آرمیچر جابجا شده بود مورد توجه قرار گرفت. این نمونه كه شكل اولیه ژنراتور سنكرون بود، تحت عنوان ژنراتور قطب داخلی شناخته و جایگاه مناسبی در صنعت‌برق پیدا كرد. شكلهای مختلفی از قطبهای مغناطیسی و سیم‌پیچهای میدان روی رتور استفاده شد، در حالی كه سیم‌پیچی استاتور، تكفاز یا سه‌فاز بود. محققان بزودی دریافتند كه حالت بهینه از تركیب سه جریان متناوب با اختلاف فاز نسبت به هم بدست می‌آید. استاتور از سه جفت سیم‌پیچ تشكیل شده بود كه در یك طرف به نقطه اتصال ستاره و در طرف دیگر به خط انتقال متصل بودند.


لطفا به ادمه مطلب بروید....

 


ادامه مطلب
[ یک شنبه 13 بهمن 1392برچسب: سیر تكاملی ژنراتورهای سنكرون ,سنکرون ,ژنراتور ,, ] [ 16:47 ] [ نویسنده ]
آموزش نکات و اصول لحیم کاری
 
 
 

نخستین گام در جهت ساختن هر دستگاه الکترونیکی،آشنایی با لحیم کاری است.این مقاله اختصاص به آموزش لحیم کاری دارد.دانستن این مطالب برای شما فوق العاده مهم و ضروری است و می تواند موفقیت شما را در راهی که گام در آن نهاده اید تضمین نماید.

لحیم کاری به عملی می گویند که ضمن آن دو فلز قابل لحیم کاری را در گرمای مناسب به وسیله ذوب کردن قلع به هم وصل می کنند.این عمل با کمک ابزاری به نام هویه یا Soldering Ironانجام می شود.برای انجام کارهای الکترونیکی هویه با قدرت 30 یا 40 وات کافی است.برای لحیم کاری مدارهای الکترونیکی قلع 60 درصد را به صورت مفتول هایی به قطر حدود یک میلی متر به نام "سیم لحیم" در می آورند.در مغز سیم های لحیم سوراخ هایی ایجاد کرده اند که از "رزین" مخصوصی پر شده است.با ذوب شدن سیم لحیم در موقع لحمیکاری "رزین" داخل آن نیز ذوب شده و در محل لحیم کاری جاری می شود،ایم ماده شیمیایی سبب می گردد تا لحیم کاری به بهترین نحو انجام شود و با روش ذوب کردن قلع در محل لحیم کاری نیازی به روغن لحیم نیست.

لطفا به ادمه مطلب بروید...

ادامه مطلب
[ یک شنبه 13 بهمن 1392برچسب: آموزش نکات و اصول لحیم کاری ,, ] [ 16:38 ] [ نویسنده ]

دانلود نرم افزار فلوکد

 

نرم افزار کد ویژن بهترین نرم افزار برای برنامه نویسی میکرو کنترلر های avr  می باشد.علی الخصوص زبان این کامپایلر محبوب زبان سی است که با آن می توان تمامی میکرو کنترلر های مختلف را برنامه نویسی کرد به همین دلیل این کامپایلر محبوب گوی سبقت را از سایر رقیبانش همانند:بسکام  و فلوکد ربوده است.کتابخانه های جامع ,رجیستری های قابل تنظیم, نزدیکی به سخت افزار, سرعت و دقت بالا از دیگر ویژگی های این کامپایلر محبوب است. این برنامه در تمامی نسخه های ویندوز قابل نصب است . نرم افزار کاملا تست شده است و هیچ مشکلی در آن مشاهده نشده است .

لطفا به ادامه مطلب بروید...

 

 


ادامه مطلب
صفحه قبل 1 ... 10 11 12 13 14 ... 20 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 52
بازدید دیروز : 221
بازدید هفته : 317
بازدید ماه : 273
بازدید کل : 55325
تعداد مطالب : 99
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1


افکت عکس {{{{{

کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

}}}} اوقات شرعی {{{{ }}} ساعت {{{{
}}} {{{ بازدید Top java codes }}} جست وجو {
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
 }