ماشین ابزار
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان cnc و آدرس controllercnc.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آشنایی با استپ موتور

چکیده:

با پیشرفت روز افزون علم و فناوری همواره نیاز های جدید به وسایل و دستگاه های جدید تر جهت هماهنگی همه بخشهای صنعت با این پیشرفت ، به وجود می آیند. بدین منظور شناخت و طراحی راه کارها و وسایل جدید امری است اجتناب ناپذیر.از جمله این پیشرفت ها ساخت نوع جدید و پیشرفته تری از موتورهای الکتریکی به نام استپ موتور ها یا موتورهای پله ای است که با کاهش انواع هزینه ها در صناع کم کم جای مکانیزم های پیچیده مکانیکی را خواهند گرفت.در این مقاله سعی شده است تا بسیار مختصر و متناسب با محدودیت ها بزبانی ساده و قابل درک ساختار و نحوه کارکرد و کنترل موتورهای استپی  بررسی و بیان شود.

لطفا به ادامه مطلب بروید...

ادامه مطلب
[ سه شنبه 22 بهمن 1392برچسب:موتور پله ای, ] [ 20:12 ] [ نویسنده ]

موتور پله ای چیست ؟

موتور پله ای یک موتور الکتریکی هست که حرکت آن کاملا دقیق و از پیش تعریف شده می باشد که ورودی الکتریکی دیجیتال را به یک حرکت مکانیکی تبدیل می کند و با ارسال بیتهای 0,1 به سیم پیچهای آن ٬می توان آنرا حرکت داد. در واقع یک موتور پله ای ترکیبی از یک موتور الکتریکی DC و یک سلونویید است. موتورهای پله ای ساده توسط بخشی از یک سیستم دنده ای در حالت های موقعیتی معین قرار می گیرند، اما موتورهای پله ای نسبتا کنترل شده، می توانند بسیار آرام بچرخند. موتورهای پله ای کنترل شده با کامپیوتر یکی از فرمهای سیستم های تنظیم موقعیت هستند، بویژه وقتی که بخشی از یک سیستم دیجیتال دارای کنترل فرمان بار باشند. این موتورها به صورت درجه ای دوران می کنند و با درجه های مختلف در بازار موجود هستند. 
در واقع واژه پله به معنی چرخش به اندازه درجه تعریف شده موتور است. مثلا استپ موتوری با درجه ۱.۸ باید ۲۰۰ پله انجام بدهد تا ۳۶۰ درجه یا یک دور کامل بچرخد (۱.۸X۲۰۰ = ۳۶۰ ) و یک استپ با درجه ۱۵ فقط باید ۲۴ پله برای یک دور کامل انجام بدهد (۲۴ X۱۵ =۳۶۰ ) . این ویژگی فوائد بسیار زیادی دارد از جمله امکان کنترل سرعت.

لطفا به ادامه مطلب بروید....


ادامه مطلب
[ سه شنبه 22 بهمن 1392برچسب:موتور پله ای, ] [ 20:7 ] [ نویسنده ]

 اجزای اصلی ماشينهای CNC

- برنامه ماشين
٢- واحد کنترل ماشين
٣- نرم افزار ماشين
۴- موتورها
۵- اجزای مکانيکی
۶- سيستم اندازه گيری

برنامه ماشين ( واحد ورودی )
برنامه شامل مجموعه های از اعداد، حروف و نشانه های است که به ماشين می گوید چه عملی را باید انجام دهد. مجموعه این اعداد حروف و علائم که به صورت کدهای رمزبندی شده می باشند توسط واحد کنترل ماشین(MCU ) تقسيم می شوند این برنامه علاوه بر اطلاعات مسير قطعه کار شامل اطلاعات تکنولوژی کيفی (مقادیر سرعت و پيشروی ) و اطلاعات کمکی ( مثل و خاموش کردن سه نظام ، قطع و وصل جریان سيال خنک کننده ) نيز می باشد .
برنامه می تواند علاوه بر تایپ مستقيم از طریق صفحه کليد دستگاه ( MDI ) از طریق Flash و کامپيوتر به ماشين ارسال شود .

لطفا به ادامه مطلب بروید ....


ادامه مطلب
[ سه شنبه 22 بهمن 1392برچسب: اجزای اصلی ماشينهای CNC, ] [ 9:31 ] [ نویسنده ]

 تاریخچه و روند توسعه اتوماسيون

همزمان با پيشرفت و توسعه تکنولوژی،نياز انسان به ماشين های خودکار احساس گردید و اولين ماشين حساب چرخ دنده ای توسط پاسکال در سال 1642 ميلادی اختراع شد.
پس از آن در سال 1804 ژاکارد یک دستگاه ماشين بافندگی ساخت که توسط کارتهای مخصوصی هدایت می شد.
در سال 1946 اولين کامپيوتر ENIAC برای ارتش آمریکا ساخته شد.
در سال 1947 ترانزیستور اختراع گردید.

لطفا به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب
[ سه شنبه 22 بهمن 1392برچسب:, ] [ 9:28 ] [ نویسنده ]

آشنایی با گیربکس اتوماتیک

 

 

گیربکس اتوماتیک

در سال 1938 کرایسلر کلاچ هیدرولیکی را تولید نمود که با وجود آن در حالی که جعبه دنده می توانست در وضعیت درگیری باشد موتور با دور آرام به کار خود ادامه می داد . و با این طرح گام موفقیت آمیزی در ابداع جعبه دنده های نیمه اتوماتیک برداشته شد و بدین لحاظ کرایسلر مشهور گردید .

جعبه دنده های نیمه اتوماتیکی که طراحی گردید به نام های مختلف در تجارت شناخته شد مانند: و در طراحی های بعد به جای کلاچ هیدرولیکی مبدل گشتاور هیدرولیکی جایگزین شد و به نام های کرایسلر تورک – درایو و پلی موث هیدرایو نامیده شد.مشاهده می شود که در آن ها به منظور تعویض دنده ها هنوز از یک کلاچ پایی استفاده شده است.

 

  
لطفه به ادامه مطب بروید...


ادامه مطلب
[ سه شنبه 22 بهمن 1392برچسب:آشنایی با گیربکس اتوماتیک ,کیربکس ,چرخ دنده, ] [ 9:21 ] [ نویسنده ]
صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 ... 20 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 221
بازدید هفته : 275
بازدید ماه : 231
بازدید کل : 55283
تعداد مطالب : 99
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1


افکت عکس {{{{{

کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

}}}} اوقات شرعی {{{{ }}} ساعت {{{{
}}} {{{ بازدید Top java codes }}} جست وجو {
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
 }